Αποστολές & Επιστροφές

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ:

 Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας (πληρωμή),τα προϊόντα αποστέλλονται το αργότερο εντός 5 ημερών με παράδοση στον τόπο που έχετε καταχωρήσει.Οι ημέρες παράδοσης είναι Δευτέρα-Παρασκευή εκτός αργιών.

 Για αγορές κάτω των 50 ευρώ ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής 5 ευρώ,ενώ για αγορές άνω των 50 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ:

Σε περίπτωση που το προϊόν έχει καθυστερήσει να παραδοθεί μπορεί να έχει  υπάρξει κάποιο πρόβλημα στην εύρεση ενός υλικού για την δημιουργία του αφού τα σανδάλια μας φτιάχνονται πραγματικά στο χέρι και αυτό είναι που τα κάνει τόσο ξεχωριστά.

Σε αυτή την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την άμεση ενημέρωσή σας σχετικά με την παράδοση.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ:

Για τις επιστροφές προϊόντων είναι απαραίτητο τα προϊόντα να είναι στην αρχική τους κατάσταση, αχρησιμοποίητα και να επιστραφούν εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας.

Σε περίπτωση αλλαγής-επιστροφής προϊόντων το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη.

Η αλλαγή των προϊόντων μπορεί να πραγματοποιηθεί όταν το προϊόν είναι στην αρχική του κατάσταση, συνοδεύεται με την απόδειξη πληρωμής και έχει προηγηθεί από τον πελάτη επικοινωνία με το κατάστημά μας την ίδια μέρα της παράδοσης  ή το αργότερο την επόμενη εργάσιμη μέρα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
 Μπορείτε να επικοινωνίσετε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 2114030224 σε ώρες καταστημάτων ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@vennashoes.com